netpenz.ewk.hu
Takarékoskodj, ha van miből!... de akkor, minek? Keress többet, hogy ne kelljen!
MENÜ

Az UltraXone 2x3-as mátrixrendszere és változtatható stratégiája lehetővé teszi, hogy kis összeg befizetésével és minimum két partner érkeztetésével a szükséges tőkét létre tudjuk hozni.
Min. 7 dollárral érdemes indítani, amely két pozíció vásárlását jelenti. 5 pozíció vásárlása javasolt, melynek ára 12,5 dollár, ami 13,98 dollárt igényel az AlertPay költsége miatt. A kifutó mátrixok egyre növekvő tőkealapot hoznak létre, a szponzorkövetés mellett, ami azt jelenti, hogy ugyanazzal a tagsággal egyre növekvő tőkealapú, magasabb szintű mátrixokba kerülünk.

A rendszer minden kifutó mátrix után jutalékot fizet azonnal az AlertPay számlánkra. Fontos tudni, hogy ezeket a jutalékokat úgy kell kezelni, mint az "elvetendő magokat". Meg kell várni, hogy ezek a "magok" kikeljenek, és gyümölcsöt hozzanak, ami esetünkben azt jelenti, hogy olyan szinten nyúljunk a mátrixból kivehető jutalékhoz, ahol már elegendő passzív jövedelem marad a további ciklusok pénzügyi biztosításához.
Tehát a jutalékok kivételéhez el kell jutni legalább a 4-5. szintre. Itt már pozíciónként 500 vagy 2500 dollárt tudunk kivenni! Ha öt pozíciót vettél 13,98 dollárért, ezek 4. szinten történő kifutásával több mint 10.000 dollárt kerestél!
Ráadásul egyben biztosítani tudjuk a magasabb 5. vagy 6. szintre került pozícióink megvételét, amivel nagyságrendekkel nagyobb tőkét tud a rendszerünk generálni. Tehát nem egyszeri, hanem folyamatos tőkét generál a rendszer!

Itt regisztrálhatsz:

http://www.ultraxone.com/micka89

Asztali nézet